Organizácia a riadenie potravinárstva pre 4. ročník SPŠ potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kramár, Jozef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1988
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia ekonomickej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 159 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00901nam a2200241 a 4500
001 000289124
005 20061214134001.0
008 061214s1988 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
245 0 0 |a Organizácia a riadenie potravinárstva pre 4. ročník SPŠ potravinárskych /  |c Jozef Kramár ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1988 
300 |a 159 s. 
440 0 |a Edícia ekonomickej literatúry 
700 1 |a Kramár, Jozef  |4 aut 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.324513  |6 767692  |q 20061214  |5 2720261686  |8 20061214  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20120724  |u 0844  |w 000289124  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.324513  |j 767692  |i 2720261686  |s Absenčne