Světová literatura : revue zahraničních literatur - Společnost pro světovou literaturu (Praha, Česko) (Praha : Odeon, 1956)
Revue zahraničních literatur
Vydává: Společnost pro světovou literaturu
Založená r.1956 nakladateľstvom SNKHLU (neskôr Odeon)
Pôvod. podnázov: Revue zahraničních literatur
Vycháza s podporou MK ČR, ČLF a Nadace Světové literatur