Obecné noviny : týždenník miest a obcí. (Bratislava : Inprost, s.r.o., 1991)
Zmena formátu od č. 42/2011, predtým 31 cm
Vydavateľ hlási od č. 17-18/2023 vydávanie už len v PDF formáte na internete
Vychádza pri Združení miest a obcí Slovenska ako odborno-metodický týždenník pre komunálnu sféru
Má prílohy: Rukoväť samosprávy, ISSN 1335-6518 a Zvesti - Výber vládnych informácií
Keywords: 352; 908.437.6; 070.48; 659.3; mestá; obce