Kyslý mäsový produkt s nízkym obsahom tuku a spôsob jeho prípravy /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Matthews, Bernard Trevor (XXX)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2005
Fyzický popis: 7 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00772nam a2200217 a 4500
001 000329473
005 20051202125419.0
008 051202s2005 e sloo
FMT
040 |a KE001  |b slo 
084 |a A23L 1/317 
100 1 |a Matthews, Bernard Trevor  |4 XXX 
245 1 0 |a Kyslý mäsový produkt s nízkym obsahom tuku a spôsob jeho prípravy /  |c Matthews Bernard Trevor 
260 |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2005 
300 |a 7 s. 
850 |a KE001 
998 |a PA 
OWN |a PUBLIC 
921 |a 1583-2001  |d SK  |j 26.10.2005 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 284 797  |6 556  |q 20051202  |5 I3241  |8 20051202  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000329473  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 284 797  |j 556  |i I3241  |s Vyradená