STN EN 1672-2 (51 2000) Potravinárske stroje : základné zásady. Časť 2., Hygienické požiadavky

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005.
Subjects:
Physical Description: 40 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01276nam a2200325 a 4500
001 000329584
005 20120321105535.0
008 051213s2005 e sloo
FMT
040 |a KE001  |b slo 
046 |a m  |m 200512 (účin.)  |n 20090901 
072 7 |a 51  |x Matematika  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 51  |2 2001 
080 |a (075.3)  |2 2001 
084 |a 67.260 
245 0 0 |a STN EN 1672-2 (51 2000) Potravinárske stroje :  |b základné zásady.  |n Časť 2.,  |p Hygienické požiadavky 
246 3 0 |a Hygienické požiadavky 
260 |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2005. 
300 |a 40 s. 
500 |a cen. sk. 13 
500 |a Norma je nahradená normou STN EN 1672-2 + A1 zo septembra 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009 
650 0 7 |a matematika  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
850 |a KE001 
998 |a NO 
OWN |a PUBLIC 
920 |a december 2005 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN EN 1672-2  |6 875  |q 20051213  |5 I3352  |8 20051213  |f 40  |s Normy-prez.  |t 00000000  |u 0000  |w 000329584  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN EN 1672-2  |j 875  |i I3352  |s Normy-prez.