Spôsob prípravy triglyceridového tuku, spôsob prípravy tukovej fázy, potravinový výrobok s obsahom tukovej zmesi a použitie tukovej zmesi /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bons, Johannes Robert (XXX)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2006
Fyzický popis: 5 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00842nam a2200217 a 4500
001 000332690
005 20061124103311.0
008 061124s2006 e sloo
FMT
040 |a KE001  |b slo 
084 |a C11B 7/00 
100 1 |a Bons, Johannes Robert  |4 XXX 
245 1 0 |a Spôsob prípravy triglyceridového tuku, spôsob prípravy tukovej fázy, potravinový výrobok s obsahom tukovej zmesi a použitie tukovej zmesi /  |c Bons Johannes Robert 
260 |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2006 
300 |a 5 s. 
850 |a KE001 
998 |a PA 
OWN |a PUBLIC 
921 |a 1758-2002  |d SK  |j 12.10.2006 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 285 334  |6 1093  |q 20061124  |5 I6459  |8 20061124  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000332690  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 285 334  |j 1093  |i I6459  |s Vyradená