STN EN 13322-2/A1: 2006 (69 0019), Prepravné fľaše na plyny. Navrhovanie a výroba znovuplniteľných oceľových fliaš na plyny Časť 2 Nehrdzavejúce ocele. Zmena A1 - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 13322-2: 2003 je slovenskou verziou EN 13322-2: 2003/A1: 2006