STN EN 13322-2/A1: 2006 (69 0019), Prepravné fľaše na plyny. Navrhovanie a výroba znovuplniteľných oceľových fliaš na plyny Časť 2 Nehrdzavejúce ocele. Zmena A1 - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 13322-2: 2003 je slovenskou verziou EN 13322-2: 2003/A1: 2006
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy