STN EN 14197-2/A1: 2006 (69 8618), Kryogénne nádoby. Stabilné nevákuovo izolované nádoby Časť 2 Navrhovanie, výroba, kontrola a skúšanie. Zmena A1 - Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto norma A1 STN EN 14197-2: 2004 je slovenskou verziou EN 14197-2: 2003/A1: 2006
Spracovateľ: Robert Bendis. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy