Spôsob výroby a tvarovania potravín, napríklad salám a mastných výrobkov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kortschack, Fritz (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2007.
Témy:
Fyzický popis: 3 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01009nam a2200301 a 4500
001 000334048
003 SVKKK
005 20070430085555.0
008 070430s2007 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 1194-2000  |b DE  |d 18.1.2001  |d 5.4.2007  |d 9.3.2007 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h ger 
044 |a xo  |c SK 
084 |a A23P 1/10  |2 MPT 
084 |a A23L 1/31  |2 MPT 
084 |a A23L 1/317  |2 MPT 
084 |a B65B 31/00  |2 MPT 
084 |a B65D 81/20  |2 MPT 
100 1 |a Kortschack, Fritz  |4 inv  |4 pth 
245 1 0 |a Spôsob výroby a tvarovania potravín, napríklad salám a mastných výrobkov /  |c Kortschack Fritz. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2007. 
300 |a 3 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 285 570  |6 1329  |q 20070430  |5 I7819  |8 20070430  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000334048  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 285 570  |j 1329  |i I7819  |s Vyradená