STN EN 14438: 2006 (06 1905), Zabudované kachle na plynné palivá na vykurovanie viac ako jednej miestnosti. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14438: 2006. Európska norma EN 14438: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy