STN EN 14876: 2007 (07 8533), Prepravné fľaše na plyny. Pravidelné kontroly a skúšky zváraných oceľových tlakových sudov. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14876: 2007. Európska norma EN 14876: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy