STN EN 14876: 2007 (07 8533), Prepravné fľaše na plyny. Pravidelné kontroly a skúšky zváraných oceľových tlakových sudov. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14876: 2007. Európska norma EN 14876: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je zrušená od 1.7.2021 a nahradená normou STN EN ISO 23088:2021
Keywords: normy