STN EN 15202: 2006 (07 8630), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Základné prevádzkové rozmery výstupných hrdiel ventilov na LPG a prípojok súvisiacich zariadení. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15202: 2006. Európska norma EN 15202: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy