STN EN 15202: 2006 (07 8630), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Základné prevádzkové rozmery výstupných hrdiel ventilov na LPG a prípojok súvisiacich zariadení. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15202: 2006. Európska norma EN 15202: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy