STN EN 60076-13: 2006 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 13 Kvapalinou plnené transformátory so samočinnou ochranou - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60076-13: 2006. Európska norma EN 60076-13: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy