STN EN 60076-13: 2006 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 13 Kvapalinou plnené transformátory so samočinnou ochranou - Jurík, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60076-13: 2006. Európska norma EN 60076-13: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Milan Jurík. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy