STN EN 61326-2-3: 2007 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a lobaratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-3 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti snímačov s internou alebo externou úpravou signálu - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61326-2-3: 2006. Európska norma EN 61326-2-3: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy