STN EN 60838-2-2: 2007 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Konektory na moduly LED - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60838-2-2: 2006. Európska norma EN 60838-2-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy