STN EN 60838-2-2: 2007 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Konektory na moduly LED - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60838-2-2: 2006. Európska norma EN 60838-2-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60838-2-2 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy