STN EN 62013-1: 2006 (36 0607), Prilbové svietidlá do baní s výskytom banského plynu Časť 1 Všeobecné požiadavky. Konštrukcia a skúšanie vzhľadom na riziko výbuchu - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62013-1: 2006. Európska norma EN 62013-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy