STN EN 62013-1: 2006 (36 0607), Prilbové svietidlá do baní s výskytom banského plynu Časť 1 Všeobecné požiadavky. Konštrukcia a skúšanie vzhľadom na riziko výbuchu - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62013-1: 2006. Európska norma EN 62013-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62013-1 z februára 2007 a STN EN 62013-1 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 62013-1 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.2.2009
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy