STN EN 50194-2: 2006 (37 8370), Elektrické prístroje na detekciu horľavých plynov v obytných budovách Časť 2 Elektrické prístroje na trvalú prevádzku pevne inštalované vo vozidlách na voľný čas a v podobných priestoroch. Dopĺňajúce skúšobné metódy a požiadavky na prevádzkové vlastnosti - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50194-2: 2006. Európska norma EN 50194-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy