STN EN 50194-2: 2006 (37 8370), Elektrické prístroje na detekciu horľavých plynov v obytných budovách Časť 2 Elektrické prístroje na trvalú prevádzku pevne inštalované vo vozidlách na voľný čas a v podobných priestoroch. Dopĺňajúce skúšobné metódy a požiadavky na prevádzkové vlastnosti - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50194-2: 2006. Európska norma EN 50194-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy