STN EN 10292: 2007 (42 0908), Kontinuálne žiarovo povlakované plechy a pásy z ocele s vysokou medzou kĺzu na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10292: 2007. Európska norma EN 10292: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 10292 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy