STN EN 12588: 2006 (42 1374), Olovo a zliatiny olova. Valcované plechy z olova na stavebné účely. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12588: 2006. Európska norma EN 12588: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy