STN EN 1396: 2007 (42 1415), Hliník a zliatiny hliníka. Zvitky povlakovaných plechov a pásov na všeobecné použitie. Špecifikácie. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1396: 2007. Európska norma EN 1396: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy