STN EN 541: 2006 (42 1450), Hliník a zliatiny hliníka. Valcované výrobky na plechovky, uzávery a viečka. Špecifikácie. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 541: 2006. Európska norma EN 541: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy