STN EN 546-4: 2006 (42 1451), Hliník a zliatiny hliníka. Fólie Časť 4 Osobitné požiadavky na vlastnosti - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 546-4: 2006. Európska norma EN 546-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy