STN EN 546-4: 2006 (42 1451), Hliník a zliatiny hliníka. Fólie Časť 4 Osobitné požiadavky na vlastnosti - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 546-4: 2006. Európska norma EN 546-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 546-4 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy