STN EN 683-1: 2006 (42 1452), Hliník a zliatiny hliníka. Tenké pásy na výmenníky tepla Časť 1 Technické podmienky na dodanie a inšpekciu - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 683-1: 2006. Európska norma EN 683-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy