STN EN 13981-3: 2006 (42 4020), Hliník a zliatiny hliníka. Konštrukčné výrobky na železnice. Technické podmienky na dodanie a inšpekciu Časť 3 Odliatky - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13981-3: 2006. Európska norma EN 13981-3: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy