STN EN 13981-3: 2006 (42 4020), Hliník a zliatiny hliníka. Konštrukčné výrobky na železnice. Technické podmienky na dodanie a inšpekciu Časť 3 Odliatky - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13981-3: 2006. Európska norma EN 13981-3: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13981-3 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy