STN EN 14957: 2006 (51 4099), Potravinárske stroje. Umývačky riadu s dopravníkom. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14957: 2006. Európska norma EN 14957: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy