STN EN 14957: 2006 (51 4099), Potravinárske stroje. Umývačky riadu s dopravníkom. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. - Chriašteľ, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14957: 2006. Európska norma EN 14957: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ladislav Chriašteľ. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje
Keywords: normy