STN ISO 23529: 2004 (62 1404), Guma. Všeobecné postupy na prípravu a kondicionovanie skúšobných telies na fyzikálne skúšobné metódy. - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenske suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obshuje anglickú verziu ISO 23529: 2004
Táto norma nahrádza STN 62 1404 z 24.6.1980 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 35 Gumárenske suroviny a výrobky
Keywords: normy