STN EN 14995: 2006 (64 8007), Plasty. Hodnotenie kompostovateľnosti. Skúšobná schéma a špecifikácie. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14995: 2006. Európska norma EN 14995: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy