STN EN 14995: 2006 (64 8007), Plasty. Hodnotenie kompostovateľnosti. Skúšobná schéma a špecifikácie. - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14995: 2006. Európska norma EN 14995: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy