STN EN 14814: 2007 (66 8821), Lepidlá na tlakové termoplastové potrubné systémy na rozvod kvapalných médií. Špecifikácie. - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komiai č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14814: 2007. Európska norma EN 14814: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy