STN EN ISO 11890-2: 2006 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2006) - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11890-2: 2006. Európska norma EN ISO 11890-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy