STN EN ISO 11890-2: 2006 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2006) - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11890-2: 2006. Európska norma EN ISO 11890-2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11890-2 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bešina. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11890-2 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy