STN EN ISO 2808: 2007 (67 3061), Náterové látky. Stanovenie hrúbky náteru (ISO 2808: 2007). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2808: 2007