STN EN ISO 2808: 2007 (67 3061), Náterové látky. Stanovenie hrúbky náteru (ISO 2808: 2007). - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2808: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2808 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bešina. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 2808 z októbra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy