STN EN ISO 1520: 2006 (67 3081), Náterové látky. Skúška vhĺbením (ISO 1520: 2006). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 1520: 2006. Európska norma EN ISO 1520: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy