STN EN ISO 1520: 2006 (67 3081), Náterové látky. Skúška vhĺbením (ISO 1520: 2006). - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 1520: 2006. Európska norma EN ISO 1520: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1520 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bešina. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy