STN EN 1936: 2006 (72 1154), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie mernej hmotnosti, objemovej hmotnosti a celkovej a otvorenej pórovitosti. - Bezáková, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1936: 2006. Európska norma EN 1936: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy