STN EN 1936: 2006 (72 1154), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie mernej hmotnosti, objemovej hmotnosti a celkovej a otvorenej pórovitosti. - Bezáková, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1936: 2006. Európska norma EN 1936: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 1936 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Bezáková. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy