STN EN 14967: 2006 (72 7643), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltové vrstvy proti vlhkosti. Definície a vlastnosti. - Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14967: 2006. Európska norma EN 14967: 2006 má postavenie slovenkej technickej normy