STN EN 14967: 2006 (72 7643), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltové vrstvy proti vlhkosti. Definície a vlastnosti. - Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14967: 2006. Európska norma EN 14967: 2006 má postavenie slovenkej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14967 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy