STN EN 1912 + A1: 2007 (73 2822), Konštrukčné drevo. Pevnostné triedy. Zaradenie vizuálnych tried a druhov dreva (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1912: 2004 + A1: 2007. Európska norma EN 1912: 2004 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy